Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Oι παρασπονδίες ενός …«παράξενου»… Αλλάχ.




Σαν πολύ …σιωνιστής δεν είναι;
Σύμφωνα με την αιγυπτιακή εφημερίδα  Independent, το Ισλαμικό Κράτος υποστηρίζει ότι «ο Αλλάχ τους έχει  διατάξει να αφήσουν  το Ισραήλ και να πολεμήσουν πρώτα  με όλη  τους την δύναμη  τους άμεσους εχθρούς, τους Σιίτες». Aυτό αναφέρει η ιστοσελίδα του ISIS, βασιζόμενη στη  μετάφραση του αραβικού  δοκιμίου  Bassam.


Μάλιστα, η οδηγία που δίνουν τα ηγετικά στελέχη του ISIS είναι ότι «οι άμεσοι εχθροί και ξεκάθαροι  στόχοι του ISIS θα πρέπει να είναι αρχικά οι αποστάτες, δηλαδή οι αιρετικοί, άθεοι και μετά οι άπιστοι (Χριστιανοί)».
Στο σχετικό άρθρο που δημοσιεύει η εφημερίδα, γίνεται αναφορά στον διάσημο κατακτητή Σαλαντίν (1137-1193),  έναν  σουνίτη μουσουλμάνο στρατιωτικό διοικητή, ο οποίος εξολόθρευσε πρώτα τους  σιίτες μουσουλμάνους και μετέπειτα κατέλαβε την Ιερουσαλήμ από τους Σταυροφόρους.
Οπότε, αρχικός εχθρός τους εμφανίζεται πρώτα να είναι οι σιίτες μουσουλμάνοι, οι οποίοι αποστάτησαν από την ισλαμική θρησκεία και πρωταρχικός στόχος τους το  Ιράκ και η Συρία, με την Ευρώπη των χριστιανών να ακολουθεί.
Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ διακηρύττουν ότι «ο  Αλλάχ στο Κοράνι δίνει εντολή να μην πολεμήσουν το Ισραήλ ή τους Εβραίους, αλλά τους αποστάτες και τους υποκριτές».
Ακόμη, στελέχη του Daesh απαντώντας στο ερώτημα γιατί δεν πολεμούν ενάντια στο Ισραήλ αλλά εξοντώνουν τον λαό του Ιράκ και της Συρίας, απάντησαν «Στο Κοράνι, ο Αλλάχ  μιλάει για τους εγγύς  εχθρούς και υποκριτές ως τους πιο επικίνδυνους ακόμη και από τους απίστους.
Τέλος, αναλυτές επί θεμάτων τρομοκρατίας υποστηρίζουν ότι «μόνο αν δεχθούμε ότι ο ISIS είναι στην πραγματικότητα δημιούργημα της CIA και της Μοσάντ, τότε καταλαβαίνουμε γιατί οι ισλαμιστές δεν πολεμούν  το Ισραήλ ή τους Εβραίους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails